M

Rätt armpendling för löpare – ny film!

av | okt 22, 2020 | Blogginlägg, Träning & hälsa | 1 kommentar

WOW, säger jag bara! Tänk om någon hade sagt till mig hur viktig armpendlingen är för tio år sedan när jag började springa! Alltså, skillnaden mellan rätt och fel armpendling är som DAG OCH NATT! Häng med när jag med darrande ben ställer mig på löpbandet hos löpteknikexperten Fredrik Zillén, som guidar oss till en armpendling som ger en mer harmonisk och snabbare löpning! Och den stora frågan är: vad tycker Anders Szalkai om Fredriks imitation av hans löpteknik? Är du det minsta intresserad av löpning får du bara inte missa det här!

Det känns verkligen roligt att min videoserie Petra mot NYC Marathon har blivit så omtyckt! Får dagligen massvis med positiv feedback och det råder ingen tvekan om att ni särskilt gillar filmerna om löpteknik med Fredrik Zillén. Nyfiken på de tidigare filmerna vi har gjort? Spana gärna in dem nedan!

Hoppas du får mycket nytta av tipsen i filmerna! Och har du förslag på vad du skulle vilja se i kommande klipp, skriv gärna i en kommentar 🙂

Foto bilden ovan: Elin Nylund

Taggar

1 kommentar

  1. Josefine Bonde

    Ja armarna har jag också börjat jobba med! tack för att du delar med dig. Gillar bilden, ser ut som du får pekpinne 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen