M

Idag vill jag hångla upp hela världen!

av | maj 25, 2015 | Blogginlägg | 1 kommentar

Idag hände det jag inte trodde skulle hända på mycket, mycket länge efter den tårfyllda löpturen tidigare i veckan. Jag gav mig ut för att testa lite, tänkte att snart blir jag väl kissnödig eller bara seg. Men! Kroppen jobbade med mig den här gången. Hela varvet runt Kungsholmen kände jag igen min kropp, så som den brukade kännas innan jag blev gravid. Jag log åt alla jag mötte och njöt av musiken i lurarna. Den här rundan kommer jag att leva på mycket länge. Jag sparar den i en liten ask att ta fram när det kärvar, för det kommer det garanterat att göra någon gång framöver. Men jag försöker vara här och nu – och just nu känns det fantastiskt!!

Taggar

1 kommentar

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen