Idag vill jag hångla upp hela världen!

petramanstromGravid, Gravidträning, Livsnjuteri, Löpning1 kommentar

petra_wall

Idag hände det jag inte trodde skulle hända på mycket, mycket länge efter den tårfyllda löpturen tidigare i veckan. Jag gav mig ut för att testa lite, tänkte att snart blir jag väl kissnödig eller bara seg. Men! Kroppen jobbade med mig den här gången. Hela varvet runt Kungsholmen kände jag igen min kropp, så som den brukade kännas innan jag blev gravid. Jag log åt alla jag mötte och njöt av musiken i lurarna. Den här rundan kommer jag att leva på mycket länge. Jag sparar den i en liten ask att ta fram när det kärvar, för det kommer det garanterat att göra någon gång framöver. Men jag försöker vara här och nu – och just nu känns det fantastiskt!!

0

En Kommentar på “Idag vill jag hångla upp hela världen!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte