M

Test av nya massagepistolen Flowgun Go!

av | okt 21, 2020 | Samarbeten, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Tidigare i år testade jag Flowgun – nu har jag testat en lite mer prisvärd och mer portabel variant av den, nämligen Flowgun Go! Något av det smartaste du kan göra efter ett pass är att massera väl valda delar av kroppen med en massagepistol. Då påskyndar du återhämtningen genom att öka blodcirkulationen och frigöra muskelspänningar.

Inlägget presenteras i samarbete med Flowlife

Den ergonomiska designen, lätta vikten och diskreta ljudet gör massagepistolen inte enbart kraftfull utan även flexibel. 
Jag tror att de flesta löpare känner igen sig i den där stelheten och ömheten som sprider sig i kroppen efter ett träningspass.

För att inte tala om hur ledbruten man kan känna sig när man stiger upp på morgonen dagen efter passet… Använder du massagepistolen regelbundet kan jag lova att du kommer att märka stor skillnad i hur pass bra du kommer att kunna genomföra nästa pass eller lopp.

Särskilt efter tuffare eller längre pass märker jag stor skillnad i återhämtning när jag använder massagepistolen. Min rutin är att efter dusch och måltid bänkar jag mig i soffan, drar på favoritserien på Netflix och kör igång massagepistolen. Även min son och sambo gillar att få lite massage, en stor bonus med den här smarta prylen är ju att den är precis lika bra mot stela kontors- och förskoleleksmuskler som löparmuskler 😉

Med 5 vibrationsnivåer och 6 utbytbara munstycken, kan behandlingen anpassas utefter ens specifika behov
Flowgun Go
Flowgun Go har utsetts till bästa budgetval av sajten Testat.nu.
Vilken är då skillnaden mellan Flowgun Go och Flowgun, som ju redan finns i Flowlifesortimentet?

Jo, Flowgun har ett något kraftfullare maxläge: 3 200 slag per minut jämfört med Flowgun Go som har 2 800 slag per minut. Flowgun Go är också lättare, 903 gram mot 978 gram på Flowgun. Kan du klara dig utan supermaxläget så är Flowgun Go alltså ett toppenval. Nämnas bör att Malin Ewerlöf, före detta elitlöpare och välkänd för att älska ”ytterläget” i de flesta sammanhang tyckte att maxläget på Flowgun var lite i överkant. För hennes behov räckte Flowgun Go fint. Här kan du lyssna på vår recension.

Nämnas bör också att Flowgun Go har utsetts till bästa budgetval av sajten Testat.nu. Citat från deras recension:

Flowgun Go har det mesta som du behöver i en massagepistol och det är inga stora kompromisser som görs. Från det perspektivet är det den bästa massagepistolen i sitt prissegment och det bästa alternativet bland många billiga modeller.

Här kan du läsa mer om denna smarta massagepistol samt klicka hem den. Just nu erbjuder de 20 % lanseringsrabatt, så ett hett tips är att spana in din potentiellt nyaa favoritlöparpryl redan idag! Fler här som har testat massagepistol? Vad tyckte du?

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen