M

Löpcoach, PT & onlinecoach

 

Löpcoachning och personlig träning

Vill du komma igång med löpning, men vet inte hur du ska börja? Eller får du inte de resultat du önskar, trots att du lägger ner mycket tid på din löpning? Råkar du kanske lätt ut för skador som sätter oönskade käppar i hjulet för dig?

Låt mig hjälpa dig att hitta glädjen i din löpning! Som löpcoach och personlig tränare online är jag nyfiken och lyhörd och vill få dig att ge det där lilla extra. Jag skräddarsyr också träningspass för såväl privatpersoner som företag, kontakta mig för mer information!

Träningsprogram online inom löpning och styrketräning

En väldigt rolig nyhet är att jag nu också erbjuder träningsprogram samt gruppcoachning och individuell coachning online för dig som vill ta din löpning till nästa nivå, men också dig som vill bli starkare. Du kan räkna med smarta och genomtänkta träningsprogram där träningsglädjen står i centrum.

Några exempel på aktuella upplägg är Klara att springa 5 km på 5 veckor, bli snabbare utan intervaller samt träningsprogram inför Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon. Utbudet fylls kontinuerligt på med nya program, så kika gärna in med jämna mellanrum. För dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag så finns alla mina träningsprogram att köpa på ePassi. Varmt välkommen!