M

Löpningen räddade “Malisvensken” under tiden som gisslan

av | jun 10, 2020 | Blogginlägg, Livet, Personlig utveckling, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Golvad. Ödmjukt fascinerad. Galet inspirerad. Hittar inte fler superlativ just nu, så jag säger bara: den här killen kidnappades 2011 och hölls sedan fången av al-Qaidas nordafrikanska gren i Mali i nästan sex år.

16Löpningen blev en avgörande pusselbit för hans överlevnad. En enormt gripande berättelse om att ALDRIG GE UPP. Aldrig – någonsin. En av de starkaste intervjuerna jag har gjort under mina år med Maratonpodden. Hedrad över att Johan Gustafsson, ”Malisvensken” kallad, tog sig tiden att gästa 🙏🏼❤️  Om du någonsin har tappat motivationen till träning, lyssna på det här avsnittet. I spelaren nedan eller i poddapparna.

Hoppas du gillar samtalet lika mycket som jag. Kram!

Foto bilden ovan: Erik Flyg

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen