blogg

När jag började min löparbloggkarriär i slutet av 2009 hade jag redan haft blogg i flera år, fast då om allt möjligt men framför allt om mode, mat och lite träning (men bara lite). Och på HOBBYNIVÅ.

Den nya Maratonbloggen gav jag mig in i med full kraft och ganska snart blev löpningen som en drog för mig. Jag kunde inte vara utan den! Visst slängde jag in ett inlägg om mat då och då eftersom jag älskar mat, men löpningen var den stora röda tråden.

Nu springer jag för att jag inte kan sluta och för att jag vet hur bra löpningen får mig att må. Ibland kan jag vara på uselt humör före ett pass, men jag har aldrig varit sur efteråt. Bara vetskapen om det är ovärderlig! Tänk att ha ständig tillgång till en mirakelmedicin som dessutom är helt gratis. Fantastiskt!

Idag har min nyförälskelse till löpningen mognat. Jag älskar fortfarande den här sporten, den är oslagbar och jag hoppas kunna ägna mig åt den länge, länge. Men när en nyförälskelse mognar kan det hända att man också vill släppa in annat i sitt liv, också på sin blogg.

Frossa loss någon annanstans?

Dit hör fortfarande mat, men också tankar om företagande, någon gång ibland om föräldraskap, resor, relationer och annat. Jag funderar just nu på vad jag ska göra åt den här insikten. Ska jag fortsätta i de kanaler jag har och helt enkelt bredda dem, med risken att folk börjar tröttna på breddningen och droppa av? Eller ska jag starta nya kanaler där jag frossar loss i mina nyfunna passioner?

Här kan jag inte tänka mig bättre bollplank och rådgivare än just dig som läser det här. Så, om du orkar och har tid, så skulle jag bli SÅ glad om du hade lust att ge mig dina brutalt ärliga tankar kring hur just DU vill ha det. Framför allt här och på Instagram (som är mina huvudkanaler förutom mina poddar Maratonpodden och Ewerlöf & Månström). OM du orkar, som sagt. Jag skulle bli oändligt tacksam!

Stor, varm lördagskram!

Share: