Image

Smartare löpning

Är du en inbiten löparräv eller nybörjare som siktar på att springa ditt första motionslopp? Oavsett vilket finns det mängder med tips och tricks som gör din löpning både roligare och bättre.

Smartare löpning (Norstedts 2018) kommer jag med mina bästa råd i form av 100 löparhacks. Trots att jag idag verkligen hittat min grej i löpningen slår jag ett slag för en mindre prestationsinriktad och mer hållbar träning. Att det ska vara känslan i kroppen efter passet som räknas, inte hur långt eller snabbt du sprungit. Eller att löpningen – och våra kroppar – mår bra av att vi går lite emellanåt på långpasset.

Här finns knepen som underlättar på tävling, hur du finslipar din löpteknik, får en roligare stund på löpbandet eller varierar dina löprundor. Men framför allt hur du kan hitta en hållbar träning, där du får ihop träningen med livet och undviker skador.

Löpning behöver inte vara blodsmak i munnen – det är bara att springa lite smartare helt enkelt! Klicka hem Smartare löpning här.

Image
Image

Det är bara att springa

Med min första bok Det är bara att springa (Karavan förlag 2014) vill jag öka glädjen och inspirationen hos dem som ägnar sig åt löpning. Jag har intervjuat kända löparpersonligheter som alla berättar om sporten ur sin unika vinkel: Anders Szalkai, Evy Palm, Anders Gärderud, Kjell-Erik Ståhl, Lisa Nauclér och Charlotte Karlsson i Runday men också den mentala tränaren Michael Södermalm samt min fantastiska träningsguru Ingmar Ekstrand. Intervjuerna varvas med en rad bloggpärlor som genom åren rört om lite extra i löpargrytan.

Intresserad av att köpa boken? Kontakta då mig på info@petramanstrom.se!

Image