Dags för nystart

petramanstromAlternativ träning, Karriär, Livsstil, Personlig utveckling, Resor1 kommentar

dag7-1

Efter sommarsemestern, under eller efter föräldraledigheten, efter nyår. Det finns en rad tidpunkter på året då det är vanligt att folk bestämmer sig för att starta om på nytt.

Kanske byta jobb, byta spår helt och utbilda sig till något nytt, flytta eller skriva en deckare. Eller något helt annat. Nu är det en helt annan tidpunkt på året, men jag går ändå i nystartstankar. Jag är väldigt sugen på att göra något helt nytt, tiden känns inne för det. Vad exakt de här tankarna kommer att utmynna i är jag inte säker på, men jag tycker om tanken på att byta spår en aning. Blogg, Instagram och andra sociala medier gillar jag och det vill jag fortsätta jobba med, men på ett lite annat sätt än idag. Ska bli spännande att se var jagb landar när jag har tänkt färdigt… Fler som har gjort karriärresor och vill dela med sig av tankar och funderingar?

Bilden ovan: Tar igen mig på soldäck under Liveaboardveckan i turkiska skärgården. Foto: Jonas Hansen.

0

En Kommentar på “Dags för nystart”

 1. Nja… Livslinjen är lång barnen är 17 o 20 kanske föräldrakarriären räknas ?
  Föräldraskap är nog den största förändringen i livet …
  Åren går fort ta vara på tiden du bär på en gudagåva ! Vi bor
  I världens bästa land ! Vem vet men om du fortsätter springa så
  Står snart lillknatten o viftar med en ros när du går i mål
  På stadion

  0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *