M

”Workoutispassion” gästar Maratonpodden

av | aug 21, 2020 | Blogginlägg, Personlig utveckling, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Ida B Olsson är hälso- och träningsinspiratören som dagligen inspirerar tiotusentals människor genom sina digitala kanaler, däribland Instagramkontot ”Workoutispassion”. Med sin oefterhärmliga stil att förmedla sitt budskap på har hon vunnit stor popularitet och en av hennes främsta käpphästar är MYSJOGGEN.

Den diskuterar vi förstås i det senaste avsnittet av Maratonpodden, men vi kommer också in på en hel del saker som Ida sällan pratar om. Dit hör till exempel uppväxten, mobbningen, att vara en pojkflicka, hur hon vågade sig in till gymmet, varför hon efter många år som vegetarian mer eller mindre tvingades börja äta kött, vad en mysjogg egentligen innebär, yoga, relationen till ”Hunken” – plus en massa annat. Det blev ett riktigt fint och intressant samtal som inte bör missas.

Lyssna i poddapparna eller direkt i spelaren nedan. Kram och ha en toppenkväll nu! Och berätta jättegärna vad du tyckte om avsnittet!

Foto bilden ovan: Petra Månström

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen