M

Mina 3 favoritövningar för en starkare rumpa

av | aug 11, 2020 | Blogginlägg, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

En oerhört viktig muskelgrupp för oss som springer är rumpan. Bra kontakt med sätesmusklerna är vägen till såväl en bättre löpteknik som snabbare och mindre skadedrabbad löpning.

På mitt Instagram har jag delat 3 övningar för rumpan som jag verkligen gillar. I videoklippen använder jag ett miniband för att öka motståndet, men det går förstås utmärkt att köra utan också.

https://www.instagram.com/p/CDwfVSlDkOa/

Hur ofta tränar du specifik styrketräning för rumpan? Har du några favoritövningar? Berätta gärna!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen