M

Min häftigaste arbetsdag hittills!

av | jan 31, 2017 | Karriär, Resor | 3 Kommentarer

5.20 rullar vår taxi iväg från hotellet i Downtown Los Angeles i riktning Venice Beach. Då har jag varit vaken av och till sedan flera timmar. Legat och funderat över hur jag ska lägga upp den här dagen, det som skulle bli min tuffaste (och roligaste) arbetsdag hittills.
Klivit upp och packat ner alla träningskläder, löparskor och accessoarer i rullväskan för att en stund senare kliva upp igen och byta väska. Detaljstuderat Google Maps och sökt efter bra frukostrestauranger, fixat med hår och makeup och skickat sms till Sverige där man har varit vaken sedan länge.
Venice Beach
Vi är framme i Venice Beach strax före klockan sex och det enda fik som har öppet så här tidigt är Starbucks, så där gör vi vårt första stopp. Vi är fotograf Emma och jag, som har som mål att plåta en hel massa härliga träningsbilder under dagen. Det gäller att passa på när man har tillgång till så här vackra miljöer att fotografera i, det är många reportage jag ska skriva som behöver bildsättas och så har vi ju mina sociala medier också såklart. De behöver också piggas upp av lite kalifornisk sol.
På Starbucks avnjuter vi latte, proteindrink och äggmacka i sällskap av ett gäng poliser och en hemlös man. Det känns verkligen att vi är tidigt ute, en mäktig känsla att få uppleva det här stället innan det har vaknat. Vi diskuterar upplägget för dagen och måste vara klara med alltsammans när taxin kommer och kör oss hem klockan två på eftermiddagen.
Venice Beach
När vi lämnar Starbucks har det börjat ljusna ute, men solen har ännu inte gått upp. Vi går mot stranden och jag botaniserar i min gigantiska, medhavda bag som jag bär på ryggen. Vi är ungefär så långt man kan komma från glammig plåtning med assistenter och sminköser, här är det passion och vilja som gäller.
När så solen äntligen letar sig upp över bergen i öst får jag gåshud. Det här är på riktigt, det är oerhört mäktigt. Får nypa mig i armen för att fatta att jag verkligen ÄR här. Jag springer hit och dit medan Emma plåtar. Då och då kör jag ett snabbt sko- och klädombyte medan sand virvlar in i bagen. Vi är som två barn på julafton och lika fascinerade av det vackra gryningsljuset.
Venice Beach
En surfare kommer upp ur vattenbrynet, en pappa njuter av soluppgången med sin lilla dotter i bärselen, den hemlösa mannen som ligger på bänken ute på piren vaknar till när de första solstrålarna träffar hans ansikte.  Vi kör järnet medan soluppgången fortfarande pågår, sedan styr vi helt utmattade stegen mot frukost nummer två. Är sugen på açai bowl, croissant och latte – man är ju ändå i hälsomeckat Venice Beach!
Nu är dagen igång på allvar. En av milstolparna i mitt nya arbetsliv som heltidsinfluencer. Det är stort, det är sanslöst roligt och det är på riktigt. Nu köööööör vi!

Taggar

3 Kommentarer

  1. Mia

    Ser fram emot mer av solen i dina kanaler framöver 😀 Just nu kan jag bara drömma om att solen överhuvudtaget ska gå upp i Göteborg… Haha. Kram!

    Svara
  2. Hanna

    Wow, vad häftigt. Det låter alldeles fantastiskt och jag ser fram mot att se bilderna framöver.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen