M

På löparevent i Los Angeles!

av | jan 29, 2017 | Karriär, Resor, Samarbeten | 4 Kommentarer

Under den här helgen har jag fått nypa mig i armen många gånger. Frågat mig själv om det här verkligen händer, på riktigt. Är jag verkligen här i Los Angeles, ett av mina bucket list-resmål? 
Det är min samarbetspartner Asics som lanserar sina två skonyheter fuzeX Rush och Gel-Quantum 360 Knit genom att ge ett gäng utvalda influencers från hela världen chansen att mingla och springa. Igår var det dags för helgens huvudpunkt, The Big Chase, där vi deltagare förvandlades till old school-detektiver som skulle leta rätt på The Lady in Red. Och ja, det var precis så häftigt och svårt att beskriva som jag hade trott. Men grymt coolt var det!
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Imorgon bitti rivstartade jag och fotograf Emma redan 5.20 från hotellet i Downtown LA och åkte ut mot Venice Beach. Vilket ställe! Surfkillar, morgonjoggare, muskelberg och uteliggare i en kontrastrik, salig röra.
Mer om helgen inom kort, nu läggdags. Är galet jetlaggad..någon som vet hur man blir kvitt sånt?
(Foto bilderna ovan: Emma Shevtzoff)

Taggar

4 Kommentarer

 1. Hanna

  Wow, ser fram mot att få se mer från din resa.

  Svara
 2. Jessica Sundberg

  Vilken underbar resa! Så glad att du äntligen lever din dröm – du är så värd det!
  Kram!

  Svara
 3. Resfredag

  LA: city of dreams, så passande! Och du, vilka MAGISKA bilder. Ha en fantastisk resa!

  Svara
 4. Helen Kreutz-Bolander

  En ska följa rytmen soluppgång och -nedgång där en är för att bli kvitt jetlag. En intressant bok om sömn är En perfekt natt av Björn Hedensjö.
  Ser underbart ut där du är ?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen