PÅ LÖPAREVENT I LOS ANGELES!

Petra MånströmKarriär, Livsstil, Löpning, Resor, Samarbeten, Träning4 Kommentarer

Los Angeles

Under den här helgen har jag fått nypa mig i armen många gånger. Frågat mig själv om det här verkligen händer, på riktigt. Är jag verkligen här i Los Angeles, ett av mina bucket list-resmål? 

Det är min samarbetspartner Asics som lanserar sina två skonyheter fuzeX Rush och Gel-Quantum 360 Knit genom att ge ett gäng utvalda influencers från hela världen chansen att mingla och springa. Igår var det dags för helgens huvudpunkt, The Big Chase, där vi deltagare förvandlades till old school-detektiver som skulle leta rätt på The Lady in Red. Och ja, det var precis så häftigt och svårt att beskriva som jag hade trott. Men grymt coolt var det!

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles

Imorgon bitti rivstartade jag och fotograf Emma redan 5.20 från hotellet i Downtown LA och åkte ut mot Venice Beach. Vilket ställe! Surfkillar, morgonjoggare, muskelberg och uteliggare i en kontrastrik, salig röra.

Mer om helgen inom kort, nu läggdags. Är galet jetlaggad..någon som vet hur man blir kvitt sånt?

(Foto bilderna ovan: Emma Shevtzoff)

0

4 Kommentarer är aktiverade “PÅ LÖPAREVENT I LOS ANGELES!”

  1. En ska följa rytmen soluppgång och -nedgång där en är för att bli kvitt jetlag. En intressant bok om sömn är En perfekt natt av Björn Hedensjö.

    Ser underbart ut där du är ?

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *