M

Så lyckas du med ditt långpass!

av | apr 24, 2017 | Event & Media, Samarbeten | 5 Kommentarer

För ett tag sedan fick alla ni som är med i Röhnisch Running Club ett nyhetsbrev på temat långpass. Här nedan ser du videoklippet där jag delar med mig av mina bästa tips på hur du lyckas med ditt långpass!

Vill du gå med i Röhnisch Running Club? Löpare på alla nivåer är välkomna och förutom nyhetsbrevet med löpartips får du även inbjudningar till löppass, erbjudanden och annat kul. Varmt välkommen att signa upp dig här!

Fler tankar kring långpass? Kommentera gärna!

Taggar

5 Kommentarer

 1. Sarah

  Tack för tipsen! Det är härligt att lyssna på dig.

  Svara
 2. Jenny

  Tack för tipsen! Testade det där med att gå var tionde minut när jag sprang långpass i söndags, fungerade utmärkt och är något jag absolut ska fortsätta med! Benen kändes pigga mycket längre och det blev en naturlig paus för att fylla på med vätska.

  Svara
 3. Jessica

  Bra med tidentipset jag har tänkt att det ska va lång sträcka. Ska ut i helgen och ta god tid på mig 🙂

  Svara
 4. Mirre

  Tack för tips

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen