NO PROBLEM, YOU’RE IN BAHAMAS!

Petra MånströmHälsa, Livet, Livsnjuteri, Livsstil, Löpning, Motion, Resor, Träning3 Kommentarer

Som liten tjej älskade jag att rita kartböcker, men jag hade bara med resmål som jag drömde om att besöka. Seychellerna, Mauritius och Bahamas stod högst upp på önskelistan. sponsorbalk

Därför känns det så häftigt att kunna skriva att jag nu har uppfyllt min dröm om att få upptäcka de där resmålen. I morse lade vårt fartyg till i Nassau, som är huvudstaden på Bahamas, och vi hade ett par timmar på oss att upptäcka den.

Souvenirbutiker, cigarrförsäljare, taxichaufförer som erbjöd ”the tour of the town” och diverse andra uppvaktade oss flitigt. Men vi valde att bara strosa runt i eget tempo, jag hann dessutom springa en sväng – en halvtimme på Nassaus gator och svetten lackade rejält.

Bahamas

Bahamas

Bahamas

Efter stadsrundsturen var det dags att kliva ombord på vårt fartyg MSC Divina igen. Tid för lunch och i bufférestaurangen var det fullt ös. Måste erkänna att jag inte riktigt hade väntat mig denna trängsel, men enligt många jag pratade med berodde den på att vårt stopp i Nassau var så kort, bara sex timmar.

Måste hylla gymmet! Här snackar vi topputrustat gym med löpbanden perfekt placerade i fören, med turkosblått hav i blickfånget. 3 x 5 minuter i tröskelfart med en minuts vila mellan och 10 minuter upp- och nerjogg fick jag till på bandet och det kändes toppen. Dock väldigt speciellt att springa på band som befinner sig på båt på gungigt hav 😉

Bahamas

Nu ska jag strax släcka lampan här och försöka smälta dagens intryck. Snart väntar en ny spännande destination, men först en dag till havs. Vilket är ditt drömresmål?

(Foto bilderna ovan: Jonas Hansen)

0

3 Kommentarer är aktiverade “NO PROBLEM, YOU’RE IN BAHAMAS!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *