M

Fixa till supergod italiensk aperitivo

av | apr 23, 2017 | Mat, Samarbeten | 0 Kommentarer

Jag har blivit helsåld på italienska aperitivo, alltså fördrink och smakrikt tilltugg en stund innan middagen. Faktiskt så förtjust att jag ofta låter tilltuggen blir så många och rikliga att de blir själva middagen! Det här högg jag in på när jag kom hem efter gårdagens halvmara!

 
 
I senaste avsnittet av Maratonpodden får du inte bara en inspirerande intervju med en av Sveriges främsta profiler inom löpning, Mia ”MarathonMia” Thomsen. Dessutom bjuder poddens partners Zeta och Enjoy Wine på just italiensk aperitivo. Och att fixa till aperitivo är inte det minsta svårt. Här är tips på vad du kan lägga på faten för att få de eventuella gästernas (och dina) smaklökar att slå frivolter:
Marinerad kronärtskocka
Tryffelburrata med lätt soltorkade körsbärstomater
Crostini med kronärtskockskräm och tapenade
Grissini
Bresaola
Prosciutto
Snackoliver citron
Kalamataoliver
– Färsk basilika
Dryckestips:
– Alkoholfritt: Barrels and Drums Sparkling Chardonnay
– Alkoholhaltigt: Marin (2287)
Fler italienska recept hittar du på Zetas hemsida.
(Foto bilden ovan: Petra Månström)

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen