PÅ KRYSSNING I BAHAMAS!

Petra MånströmHälsa, Livsnjuteri, Livsstil, Löpning, Motion, Resor, Samarbeten, Träning5 Kommentarer

God morgon från vår kryssning! När jag vaknade i morse befann vi oss i Nassau, huvudstaden på Bahamas. Nu har vi varit ombord på kryssningsfartyget MSC Divina sedan sextiden igår kväll då vi lämnade Port of Miami.

sponsorbalk

Detaljerna kring hur det var att flyga till Miami från Stockholm med en massa förseningar och försvunna väskor och en överaktiv bebis i sällskapet tar jag en annan gång 😉 Men huvudsaken är att vi alla är friska och nu befinner oss på en karibisk paradisö!

Vad gör vi då här? Jo, tidigare i år blev jag kontaktad av en pr-byrå som jobbar med det italienska rederiet MSC Cruises. De ville gärna komma i kontakt en influencer som kunde tänka sig att resa på kryssning i Karibien tillsammans med sin familj (det var ett JÄTTESVÅRT beslut att tacka ja, haha) att och visa att det visst går att ha kul på en sådan här resa även om man inte är den klassiska kryssningsgästen (blåhårig dam som spelar shuffleboard och hänger på casinot 😉

kryssning

kryssning

kryssning

Min hedervärda uppgift blir att utforska möjligheterna till löpning och annan träning, såväl ombord på fartyget MSC Divina som i land där vi lägger till. Vi startade som sagt i Miami igår kväll och rutten går via Bahamas, St Maarten, Puerto Rico och tillbaka till Miami.

Känner mig jättetaggad på uppgiften och som en extra bonus får jag ju dessutom fira min stundande ”27-årsdag” på en karibisk paradisö! Inte illa! Har du åkt på kryssning någon gång? Hur var det? Berätta gärna!

Foto bilderna ovan: Petra Månström

0

5 Kommentarer är aktiverade “PÅ KRYSSNING I BAHAMAS!”

  1. Har kryssat för 5 år sedan i Karibien, också med MSC och fartyget Poesia. En helt underbar upplevelse och vi besökte bl.a. Jamaica och Caymanöarna. Kan precis känna känslan i det där gymmet på fartyget, så häftigt att springa på löpbandet med ett stort blått hav framför sig! Hoppas du får en fin ”27-års dag” ?

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *