M

På kryssning i Bahamas!

av | okt 23, 2016 | Resor, Samarbeten | 5 Kommentarer

God morgon från vår kryssning! När jag vaknade i morse befann vi oss i Nassau, huvudstaden på Bahamas. Nu har vi varit ombord på kryssningsfartyget MSC Divina sedan sextiden igår kväll då vi lämnade Port of Miami.
sponsorbalk
Detaljerna kring hur det var att flyga till Miami från Stockholm med en massa förseningar och försvunna väskor och en överaktiv bebis i sällskapet tar jag en annan gång 😉 Men huvudsaken är att vi alla är friska och nu befinner oss på en karibisk paradisö!
Vad gör vi då här? Jo, tidigare i år blev jag kontaktad av en pr-byrå som jobbar med det italienska rederiet MSC Cruises. De ville gärna komma i kontakt en influencer som kunde tänka sig att resa på kryssning i Karibien tillsammans med sin familj (det var ett JÄTTESVÅRT beslut att tacka ja, haha) att och visa att det visst går att ha kul på en sådan här resa även om man inte är den klassiska kryssningsgästen (blåhårig dam som spelar shuffleboard och hänger på casinot 😉
kryssning
kryssning
kryssning
Min hedervärda uppgift blir att utforska möjligheterna till löpning och annan träning, såväl ombord på fartyget MSC Divina som i land där vi lägger till. Vi startade som sagt i Miami igår kväll och rutten går via Bahamas, St Maarten, Puerto Rico och tillbaka till Miami.
Känner mig jättetaggad på uppgiften och som en extra bonus får jag ju dessutom fira min stundande ”27-årsdag” på en karibisk paradisö! Inte illa! Har du åkt på kryssning någon gång? Hur var det? Berätta gärna!
Foto bilderna ovan: Petra Månström

Taggar

5 Kommentarer

 1. Rund är också en form!

  Oerhört tufft beslut, för jag… Hehe!
  Hur får man sådana erbjudanden? 😉 😉

  Svara
 2. Lillian

  Shit vilket skitgöra du får göra! 😀

  Svara
 3. Elin

  Aldrig åkt, men är riktigt sugen att testa så ska bli spännande och se vad du tycker 🙂

  Svara
 4. Frida

  Har kryssat för 5 år sedan i Karibien, också med MSC och fartyget Poesia. En helt underbar upplevelse och vi besökte bl.a. Jamaica och Caymanöarna. Kan precis känna känslan i det där gymmet på fartyget, så häftigt att springa på löpbandet med ett stort blått hav framför sig! Hoppas du får en fin ”27-års dag” ?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen