MARATONPODDEN LIVE FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

Petra MånströmLöpning, maratonlöpning, Maratonpodden, Träning2 Kommentarer

talk'n'run

I april nästa år spelar jag för första gången in Maratonpodden framför publik, under konventet Talk’n’Run i Helsingborg. Det ska bli hur kul som helst!

I början av 2014 startade jag Maratonpodden, som har kommit att bli en av landets största poddar om uthållighetssporter. Inspelningarna har oftast skett i studion här i Stockholm, ibland på hotellrum eller hemma hos intervjupersonen i fråga. Minns till exempel intervjun med skidlegenden Thomas Wassberg, som började på en skramlig lunchrestaurang i Åsarna och slutade med flera koppar kaffe i köket hemma hos ”Säcken”. Marit Björgen intervjuade jag i ett kvavt konferensrum på Kosta Art Hotel.

talk'n'run

Urpremiär för Talk’n’Run

Men jag har aldrig tidigare gjort Maratonpodden inför publik, men det är det alltså dags för nu. Den 9 april nästa år är det premiär för det allra första Talk’n’Run i Helsingborg, ett konvent som arrangeras i Helsingborg av eldsjälarna bakom Helsingborg Marathon. Där deltar flera av landets främsta profiler inom löpning, som till exempel Anders Szalkai, Lovisa ”Lofsan” Sandström och Kenth ”Snabba Fötter” Svensson.

Jag känner mig väldigt hedrad för att få möjligheten att vara med och göra Maratonpodden live under Talk’n’Run och hoppas såklart att just du vill vara med. Vem som blir min gäst är inte bestämt än, diskussionen är igång och har du önskemål på vem du vill höra så är du välkommen att föreslå.

Mer info om eventet hittar du här. Vi ses väl den 9 april 2017 i Helsingborg?

0

2 Kommentarer är aktiverade “MARATONPODDEN LIVE FÖR FÖRSTA GÅNGEN!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte