M

Maratonpodden live för första gången!

av | nov 27, 2016 | Blogginlägg, Event & Media, Podd | 2 Kommentarer

I april nästa år spelar jag för första gången in Maratonpodden framför publik, under konventet Talk’n’Run i Helsingborg. Det ska bli hur kul som helst!
I början av 2014 startade jag Maratonpodden, som har kommit att bli en av landets största poddar om uthållighetssporter. Inspelningarna har oftast skett i studion här i Stockholm, ibland på hotellrum eller hemma hos intervjupersonen i fråga. Minns till exempel intervjun med skidlegenden Thomas Wassberg, som började på en skramlig lunchrestaurang i Åsarna och slutade med flera koppar kaffe i köket hemma hos ”Säcken”. Marit Björgen intervjuade jag i ett kvavt konferensrum på Kosta Art Hotel.
talk'n'run

Urpremiär för Talk’n’Run

Men jag har aldrig tidigare gjort Maratonpodden inför publik, men det är det alltså dags för nu. Den 9 april nästa år är det premiär för det allra första Talk’n’Run i Helsingborg, ett konvent som arrangeras i Helsingborg av eldsjälarna bakom Helsingborg Marathon. Där deltar flera av landets främsta profiler inom löpning, som till exempel Anders Szalkai, Lovisa ”Lofsan” Sandström och Kenth ”Snabba Fötter” Svensson.
Jag känner mig väldigt hedrad för att få möjligheten att vara med och göra Maratonpodden live under Talk’n’Run och hoppas såklart att just du vill vara med. Vem som blir min gäst är inte bestämt än, diskussionen är igång och har du önskemål på vem du vill höra så är du välkommen att föreslå.
Mer info om eventet hittar du här. Vi ses väl den 9 april 2017 i Helsingborg?

Taggar

2 Kommentarer

 1. Anna Nystedt

  Men åååh, vad roligt! Jag kommer också vara på plats och snacka. Kommer bli en kanondag!

  Svara
  • Petra Månström

   Såg att du också ska vara med! Superkul! Då ses vi 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen