M

Kickstarta ditt löpar-2020 med Malin Ewerlöf och mig i Spanien!

av | sep 23, 2019 | Resor, Samarbeten | 2 Kommentarer

Löparresornas löparresa är här! Det känns så roligt att vi ÄNTLIGEN får vi gå ut med denna härliga nyhet. Vill du kickstarta ditt löpar-2020 på bästa sätt, missa inte denna unika resa!

Många har efterfrågat en renodlad löpträningsresa med Malin Ewerlöf och mig och nu har den blivit verklighet! Den 22-26 januari nästa år drar vi till solen och värmen i Spanien tillsammans med Resia för en magisk löparweekend som börjar i vackra Málaga och avslutas i den spektakulära bergsbyn Ronda. Alltså kolla bilderna därifrån!! Tänk dig att springa där ????Inte undra på att Ronda anses vara en av Spaniens vackraste städer.
Ewerlöf & Månström
På programmet står löpning i olika former, teknikträning och löpstyrketräning i härligt sällskap med likasinnade, livepodd, personlig träningsfeedback till alla, läcker spansk mat och dryck och vinprovning plus en massa annat… Det här kan helt enkelt inte bli annat än succé! Du hänger väl med..? Löpare på alla nivåer är välkomna! Samtliga pass är planerade så att alla kan delta efter sin förmåga. Perfekt kickstart inför vårens löparsäsong, med andra ord! ?????☀️
Mer information och bokning
Vi ses väl?

Taggar

2 Kommentarer

 1. Carina

  Har bokat, ska bli såå häftigt att kickstarta vårträningen med er. Passar fint med en resa som inte är en hel vecka men ändå så innehållsrik och hotellen ser väldigt läckra ut, något som passar bra ihop med hård träning 🙂

  Svara
  • Petra Månström

   Jaaaa, superkul! Kommer bli så himla kul det här!! En superweekend!! Kram!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen