EN HÄRLIG NYHET FÖR DIG SOM LIKSOM JAG ÄLSKAR KVARG!

Lindahls PRO KVARG+

Hörni, nu har jag riktigt goda nyheter till alla er som liksom jag älskar kvarg! Lindahls nyhet PRO KVARG+ släpps nu i en stor, härlig 500-gramsvariant!

Kvarg har jag ätit sedan jag var liten, det kan jag tacka min tjeckiska mamma för. I Tjeckien använder man nämligen väldigt ofta kvarg i bakning. När jag plötsligt började springa en massa i slutet av 2009 märkte jag att jag väldigt snabbt blev hungrig och då var det viktigt att snabbt få i sig något som både mättade, innehöll bra saker och smakade gott. Då såg inte kvargutbudet ut som idag, så jag ”löste” det hela med att mixa naturell kvarg med sylt.

Idag, tio år senare, är läget tack och lov något helt annat. Jag är fortfarande lika såld på kvarg och det är toppen att det nu finns så många olika varianter att välja på. Då långdistanslöpning ju kräver en hel del energi och jag gärna vill behålla den muskelmassa jag genom åren har kämpat mig till på gymmet så vill jag att kvargen jag äter ska vara så proteinrik som möjligt. Tidigare i år släppte min samarbetspartner Lindahls PRO KVARG+ i 150-gramsförpackningar. Nu kan jag dela den härliga nyheten att PRO KVARG+ numera också finns i en rejäl 500-gramsförpackning. Perfekt att ha hemma i kylskåpet när man kommer hem efter träningen!

Lindahls PRO KVARG+

Lindahls PRO KVARG+

Mer info om PRO KVARG+:
– Högst proteinandel på marknaden, 12-13% per 100 gram.
– 50/50 blandning mellan snabbverkande protein (vassle) och protein med långsammare upptag (kasein)
– Krämigare konsistens än vanlig kvarg
– Inget tillsatt socker (sötat med acesulfam-K och aspartam)
– Rik på BCAA (7 g per 100 g)
– Produkterna är laktosfria

Vad gillar du helst att äta efter träningen? Och vad tycker du om kvarg? Berätta gärna i en kommentar!

Lindahls PRO KVARG+

Lindahls PRO KVARG+

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Share: