M

Formtoppningspass inför Prag Halvmaraton

av | apr 6, 2018 | Resor | 3 Kommentarer

Nu är Malin Ewerlöf och jag på plats här i Prag tillsammans med ett härligt gäng taggade löpare. Imorgon springer vi halvmaran här och det ska bli så kul!
Tidigare idag körde Malin och jag ett formtoppningspass tillsammans med deltagarna – i strålande sol! Kände att jag bara måste dela med mig av några bilder från morgonen, alla är plåtade av min kära sambo Jonas! Passet då? Jo, ett par kilometers lugn jogg och sedan ett gäng spänst- och rörlighetsövningar längs kajen med magisk utsikt över Pragborgen. Avslutningsvis stegringslopp på 5 x 100 meter.
Vill skicka en massa kärlek till de underbara människor som är med på den här resan – och till fantastiska Resia som håller i det praktiska och ser till att allt klaffar som det ska. Ni anar inte hur mycket ni berikar mig! Nu kör vi järnet imorgon och har KUL!

Prag Halvmaraton

Prag Halvmaraton

Taggar

3 Kommentarer

 1. Therese

  Roligt, jag tränar inför två lopp i sommar. Kom av mig efter en olycka och är äntligen på banan igen. Dock inte där jag velat vara men jag sätter nya mål utifrån mina förutsättningar och kämpar på… Tack för inspirationen…

  Svara
  • Petra Månström

   Låter klokt att du sätter nya mål utifrån dina förutsättningar! Stor kram!

   Svara
 2. Hanna

  Vad härligt. Önskar så att jag kunnat vara där med er! 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen