FORMTOPPNINGSPASS INFÖR PRAG HALVMARATON

Petra MånströmEwerlöf & Månström, Löpning, Motionslopp, Resor, Träningsresor3 Kommentarer

Prag Halvmaraton

Nu är Malin Ewerlöf och jag på plats här i Prag tillsammans med ett härligt gäng taggade löpare. Imorgon springer vi halvmaran här och det ska bli så kul!

Tidigare idag körde Malin och jag ett formtoppningspass tillsammans med deltagarna – i strålande sol! Kände att jag bara måste dela med mig av några bilder från morgonen, alla är plåtade av min kära sambo Jonas! Passet då? Jo, ett par kilometers lugn jogg och sedan ett gäng spänst- och rörlighetsövningar längs kajen med magisk utsikt över Pragborgen. Avslutningsvis stegringslopp på 5 x 100 meter.

Vill skicka en massa kärlek till de underbara människor som är med på den här resan – och till fantastiska Resia som håller i det praktiska och ser till att allt klaffar som det ska. Ni anar inte hur mycket ni berikar mig! Nu kör vi järnet imorgon och har KUL!


Prag Halvmaraton

Prag Halvmaraton

0

3 Kommentarer är aktiverade “FORMTOPPNINGSPASS INFÖR PRAG HALVMARATON”

  1. Roligt, jag tränar inför två lopp i sommar. Kom av mig efter en olycka och är äntligen på banan igen. Dock inte där jag velat vara men jag sätter nya mål utifrån mina förutsättningar och kämpar på… Tack för inspirationen…

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *