M

Jag pratar löpning i P4 Stockholm

av | apr 10, 2018 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Strax före lunch idag gästade jag Pär Fontander i Förmiddag i P4 Stockholm och pratade om min syn på löpning. 
Jag tycker att det blev en riktigt bra intervju med teman som passar just mig. Jag fokuserar ju mycket på de mentala vinsterna med löpning och även olika typer av väntade och oväntade motivationstips. Dessutom spelas två av mina absoluta favoritlåtar att springa till i inslaget och så avslöjar jag mitt upplägg inför årets Stockholm Marathon… Lyssna gärna i spelaren 😉

Förmiddag i P4 Stockholm

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen