M

Det stora avsnittet om pulsträning är här!

av | nov 14, 2020 | Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

För ett tag sedan poddintervjuade jag Johan Hasselmark, multisportaren och extremtriathleten som också är den som lägger upp min löpträning. En stor del av avsnittet handlade om fördelarna med pulsträning. Avsnittet blev en riktig succé och ett av de mest lyssnade någonsin i Maratonpoddens historia.

Många av er efterfrågade en uppföljande avsnitt med mer fokus på det här med pulsträning – och nu är det här! Är du det minsta intresserad av hur du kan optimera din träning på ett sätt som är helt överlägset de generella träningsprogrammen så måste du bara lyssna på det här avsnittet. Antingen direkt i spelaren nedan, här eller i poddapparna! Berätta gärna vad du tyckte om avsnittet sedan. Ha en fin helg, några roliga planer?

…och har du ännu inte lyssnat på det första avsnittet med Johan Hasselmark så hittar du det nedan (eller i poddapparna såklart)!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen