M

Från skadad löpare till Instagramsuccé

av | okt 21, 2016 | Blogginlägg, Podd | 2 Kommentarer

fanny

Fanny Ahlfors älskade att springa och gjorde allt för att bli en snabbare löpare, men så drabbades hon av envisa skador och började experimentera i gymmet istället.

Nu är så kallad ninjaträning, en avancerad form av hinderbana, hennes huvudsport och hon har blivit en stor Instagramstjärna med över 100 000 följare som kollar in hennes videoklipp varje dag. Jag är så glad över att Fanny ville gästa min podd Maratonpodden, i det senaste avsnittet som jag släppte nyss.

Vi pratar om hur hon gjorde för att klara sin första muscle-up, en väldigt svår övning där man häver sig över romerska ringar eller ett räcke, och hur den nya träningen paradoxalt nog har gjort det möjligt för henne att ta upp löpningen igen. Hur gjorde hon för att få så många följare på Instagram och hur kan vi vanliga dödliga ta oss an ninjaträningen?

Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller följ någon av nedanstående länkar. Mycket nöje!

Foto bilden ovan: Emma Shevtzoff

Taggar

2 Kommentarer

  1. Hanna

    Wow, vilken inspiration!

    Svara
  2. Cindy

    Spännande, ser fram emot att lyssna på denna story ?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen