M

Carolina Klüft i Maratonpodden!

av | nov 26, 2016 | Personlig utveckling, Podd, Träning & hälsa | 4 Kommentarer

Carolina Klüft är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna. Under sin karriär fascinerade och engagerade hon många människor med sin spralliga, glada inställning och sin förmåga att vara bäst när det verkligen gäller.
Tidigare i år utkom Carolina med boken Livet är en sjukamp (Norstedts) och innehåller överraskade mig med att stundtals vara rätt så personligt. I intervjuer under den elitaktiva tiden var ju inte Klüft speciellt känd för att släppa journalisterna inpå livet, någon hade till och med kallat henne falsk.
I oktober i år intervjuade jag Carolina för min podd Maratonpodden och det är en intervju jag är mycket stolt över. Jag tror att du som tränar och kanske även tävlar kommer att ha stor nytta av tipsen som denna stora friidrottsstjärna delar med sig av. Det här med att kunna gå in för uppgiften till hundra procent, det är inte helt enkelt, men står man på OS-arenan med en hel nations förväntningar vilande på sina axlar gäller det att ha rätt verktyg.
Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller via denna länk. Enjoy!

Foto bilden ovan: Lena Lindblad (Norstedts)

Taggar

4 Kommentarer

 1. Linda Assarsson

  Ska lyssna när jag springer till jobbet sen ???

  Svara
  • Petra Månström

   Kul! Ska bli roligt att höra vad du tycker om avsnittet sen!

   Svara
 2. Helena

  Riktigt bra avsnitt ??

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen