M

Jag testar Simple Feast – vegetariska middagar hem till ditt kök!

av | nov 15, 2020 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Betalt samarbete med Simple Feast

I förra veckan testade jag för första gången den vegetariska matkassen från Simple Feast. Perfekt när man vill äta något riktigt gott och varierat och snabblagat efter en hektisk dag med jobb och träning. Jag som dessutom inte tycker det är superkul att laga mat älskar Simple Feast-konceptet där allt du behöver finns i lådan och i rätt mängd. Man behöver liksom inte tänka, det är bara att följa instruktionerna så är allt klart på ett kick. Max 15 minuter lade jag ner per rätt och då bör nämnas att jag inte är snabb i köket! 😉

Varje matlåda innehåller tre middagar och alla förpackningar är återvinningsbara.

Stor bonus för att allt dessutom är ”nästan färdiglagat”, så det enda du behöver göra är att göra slutfinishen, som till exempel att koka pasta samt hacka och steka en del grönsaker. Vi testade den familjeanpassade Family Feast, du kan också välja Season Feast med lite mer ”äventyrliga” rätter. Två olika storlekar finns: 2-3 personer eller 4-5 personer.

Lådan innehåller tre olika vegetariska rätter fria från nitrit, stråförkortare, artificiella sötningsmedel, palmolja, GMO, bekämpningsmedel och onaturliga tillsatser. Det gillar vi! Jag gillar också att rätterna är komponerade på ett väldigt kreativt sätt, jag blev väldigt inspirerad och fick en massa nya idéer om hur råvaror kan kombineras i vegetariska maträtter. Riktigt kul!

Blev du sugen på att testa själv? Med koden MARATHON får du just nu 20% rabatt på de 4 första lådorna + fri frakt! Matlådorna kostar mellan 699 och 999 kronor beroende på storlek, vilket kanske kan låta lite mycket. Men då vill jag bara poängtera att du snarare ska jämföra portionspriset med takeaway än att handla i affären och laga själv. Simple Feast-lådorna är ju nästan färdiglagade av proffskock och du står för slutklämmen – det tycker jag helt klart är värt ett portionspris på ca 70-80 kronor.

Här hackar jag körveln som ingår i ugnsbakad butternutpumpa med ärtfalafel.
Jag formar falaflar av falafelfärsen.
Att jag hade glömt hur gott det är med falafel! Tack för påminnelsen, Simple Feast!
Hoho! Middagen är klar och det doftar magiskt i köket! Och yes, man blir mätt även om man är löpare! 😉

Det här fanns på Family Feast-menyn under vår testvecka:

Dag 1: Orecchiettepasta med grönsaksbolognese
Dag 2: Ugnsbakad butternutpumpa med ärtfalafel
Dag 3: Chowder med savoykål och tempeh

Mums! Kan verkligen rekommendera Simple Feast-lådorna varmt. Skön avlastning och massvis med ny inspiration till egen matlagning tre gånger i veckan, så klockrent!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen