M

”Jag svarar så galet jag bara kan!”

av | dec 10, 2016 | Blogginlägg, Podd | 4 Kommentarer

Fler än en gång har ”rockstjärneprofessorn” Micael Dahlén misstagits för att vara svensk långdistanslöpnings guru nummer ett: Anders Szalkai.

Vad svarar han när folk ber om löpartips? Vi pratar också om att styrketräna som enda träning inför fem maror på fem dagar, om nagellack som doftar viol och om hur snabb han egentligen är. Och: är han så där kufisk även i verkligheten och om han kommer att nå målet att bli Sveriges starkaste i sin viktklass vid årsskiftet?

Micael Dahlén blev professor i ekonomi vid Handelshögskolan som 34-åring och är aktuell med boken Kaosologi. Jag kan utlova en av de mest oväntade och överraskande intervjuerna i Maratonpoddens historia. Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller följ någon av nedanstående länkar.

Hoppas du gillar!

Taggar

4 Kommentarer

 1. Joanna

  Väldigt kul och intressant samtal med Micael Dahlén. Rekommenderas.

  Svara
 2. Clarissa

  Gillar alla avsnitt av MP men detta var ett av de bästa på länge, Micael är så skön och bra. Underhållande och intelligent. Gillar skarpt.

  Svara
  • Petra Månström

   Vad roligt att du gillade avsnittet! Håller med, Micael är grymt bra!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen