”JAG SVARAR SÅ GALET JAG BARA KAN!”

Petra MånströmAlternativ träning, Livsstil, Löpning, maratonlöpning, Maratonpodden, Träning, Träningsfilosofi, Ultralöpning4 Kommentarer

Micael Dahlén

Fler än en gång har ”rockstjärneprofessorn” Micael Dahlén misstagits för att vara svensk långdistanslöpnings guru nummer ett: Anders Szalkai.

Vad svarar han när folk ber om löpartips? Vi pratar också om att styrketräna som enda träning inför fem maror på fem dagar, om nagellack som doftar viol och om hur snabb han egentligen är. Och: är han så där kufisk även i verkligheten och om han kommer att nå målet att bli Sveriges starkaste i sin viktklass vid årsskiftet?

Micael Dahlén blev professor i ekonomi vid Handelshögskolan som 34-åring och är aktuell med boken Kaosologi. Jag kan utlova en av de mest oväntade och överraskande intervjuerna i Maratonpoddens historia. Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller följ någon av nedanstående länkar.

Hoppas du gillar!

0

4 Kommentarer är aktiverade “”JAG SVARAR SÅ GALET JAG BARA KAN!””

  1. Gillar alla avsnitt av MP men detta var ett av de bästa på länge, Micael är så skön och bra. Underhållande och intelligent. Gillar skarpt.

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte