M

Var med och hjälp Maratonpodden att leva vidare

av | apr 8, 2020 | Blogginlägg, Podd | 0 Kommentarer

När jag i slutet av 2013 skulle ragga sponsorer till det allra första avsnittet av Maratonpodden ringde jag upp utvalda företag och sa kaxigt att jag skulle skapa ett ”Värvet fast om uthållighetssporter”.

Alltså en podd där vi inte bara går på djupet med den aktuella gästens träning – utan också pratar om det liv som samtidigt pågår. Hade aldrig kunnat tro att min dröm om ett eget radioprogram skulle bli en så stor succé som nu är inne på sitt sjätte år. Oerhört häftigt! Med Maratonpodden vill jag med hjälp av spännande gäster och väl valda teman ge dig som lyssnar inspiration, kunskap och motivation att plocka in i din egen träning.

Podden har hittills finansierats med hjälp av sponsorer, men på grund av Coronautbrottet har flera tilltänkta sponsorer dragit sig ur. Oerhört tråkigt förstås, då vi ju befinner oss i en tid då konditionsträning utomhus kanske är viktigare än någonsin för många människor.

Jag hoppas att du som lever det här vill hjälpa till att aktivt bidra till att Sveriges största podd om uthållighetssporter, Maratonpodden, får leva vidare trots en omvärld i gungning. Därför har jag satt upp en sida på Patreon, där du kan stötta med en liten eller större summa.

Jag är evigt tacksam för ditt stöd!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen