M

Spring snabbare med expertens spänstövningar!

av | sep 5, 2020 | Blogginlägg, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

”Det är skillnad på att skjuta en bil framåt och att hoppa på ett ben…”

Kan man annat än älska löpteknikexperten Fredrik Zilléns oefterhärmliga citat? Så, här kommer en glad nyhet! Nu finns ett nytt avsnitt av min videoserie Petra mot New York City Marathon ute – och gäst är ingen mindre än just Fredrik!

Den här gången är temat spänstövningar och yes, det är något som VÄLDIGT många av oss motionärer behöver träna mer på. Särskilt om vi önskar gå från lufskänsla till den där underbara känslan av att sväva fram över marken.

Kolla in klippet nedan och testa själv, varför inte redan idag? Riktigt effektivt är det, jag lovar! Varmt lycka till! Vill du inte missa kommande klipp, glöm inte att prenumerera på min kanal 😉

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen