M

Åldras med stil som löpare

av | sep 14, 2020 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Måste man bli mycket långsammare som löpare bara för att man blir äldre? Finns det skillnader mellan hur kvinnor och män bör tänka? Och vilken betydelse har egentligen maten?

Jag vill verkligen slå ett slag för senaste avsnittet av Maratonpodden, där två väldigt inspirerande och kunniga personer gästar mig i studion. Katarina Woxnerud är naprapat, författare och skapare av populära appen ”Mammamage”, Michael Johansson är precis som Katarina en passionerad löpare och arbetar som löpcoach. Båda har passerat 50 och har på olika sätt lagt märke till att deras löpning har påverkats av att de blivit äldre.

MEN! De goda nyheterna är att det inte är kört för dig som är ”äldre” och vill utvecklas som löpare. Katarina berättar t ex i avsnittet att hon persade på maran så sent som förra året. Missa inte detta peppande avsnitt om att ”Löparåldras med stil”. Lyssna direkt i spelaren nedan eller i poddapparna!

Och berätta gärna vad du tyckte!

Foto bilden ovan: Petra Månström

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen