TA DIG IGENOM SVACKAN SOM EN MÄSTARE

Petra MånströmEwerlöf & Månström, Intervallträning, Löpning, maratonlöpning, Motion, Motionslopp, Träning, Träningsfilosofi, TräningsprogramKommentera

Ewerlöf & Månström

Jag är så otroligt glad över att podden Ewerlöf & Månström har blivit verklighet. Malin Ewerlöf och jag pratade länge om att jobba mer tillsammans – och podd var något som vi båda var positiva till. I det tredje avsnittet djupdyker vi i något som de flesta löpare har upplevt: svackor.

Perioder då det av en eller annan anledning inte går att träna. Kanske är det skador, motivationsbrist eller något annat. Under sin långa karriär som elitlöpare upplevde Malin många svackor och i programmet berättar hon hur hon tog sig igenom den svåra tiden och kom tillbaka starkare än någonsin. Fast hon inte tog ett enda löpsteg under rehabiliteringen!

Jag berättar också om mina skadeperioder och andra svackor, samt hur jag tog mig igenom dem. Dessutom besvarar vi flera lyssnarfrågor, bland annat om träningsupplägg samt var man hittar det optimala hårbandet. Det sistnämnda kan låta ytligt, men det är det inte alls. Rätt hårband kan tvärtom vara skillnaden mellan succé och katastrof i löpningen.

Lyssna direkt i spelaren nedan eller följ denna länk. Mycket nöje!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *