M

Ta dig igenom svackan som en mästare

av | nov 15, 2016 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Jag är så otroligt glad över att podden Ewerlöf & Månström har blivit verklighet. Malin Ewerlöf och jag pratade länge om att jobba mer tillsammans – och podd var något som vi båda var positiva till. I det tredje avsnittet djupdyker vi i något som de flesta löpare har upplevt: svackor.

Perioder då det av en eller annan anledning inte går att träna. Kanske är det skador, motivationsbrist eller något annat. Under sin långa karriär som elitlöpare upplevde Malin många svackor och i programmet berättar hon hur hon tog sig igenom den svåra tiden och kom tillbaka starkare än någonsin. Fast hon inte tog ett enda löpsteg under rehabiliteringen!
Jag berättar också om mina skadeperioder och andra svackor, samt hur jag tog mig igenom dem. Dessutom besvarar vi flera lyssnarfrågor, bland annat om träningsupplägg samt var man hittar det optimala hårbandet. Det sistnämnda kan låta ytligt, men det är det inte alls. Rätt hårband kan tvärtom vara skillnaden mellan succé och katastrof i löpningen.
Lyssna direkt i spelaren nedan eller följ denna länk. Mycket nöje!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen