MÖT MIN LÖPTRÄNARE I SENASTE MARATONPODDEN!

Petra MånströmLöpning, Maratonpodden, Träningsfilosofi, Träningsmotivation, TräningstipsKommentera

Johan Hasselmark

I senaste avsnittet av Maratonpodden intervjuar jag Johan Hasselmark, extremtriathlet och multisportare som som är den som sedan några månader tillbaka lägger upp min träning. Det blev ett mycket intressant och inspirerande snack om Johans egen träningsbakgrund, som tog avstamp i orienteringen och tyvärr innehöll väldigt mycket skador redan från början. Från den skadedrabbade tiden har han lärt sig väldigt mycket om konditionsträning som han tillämpar i sitt nuvarande arbete.

Du får också hans ofiltrerade syn på det här med karbonplatta i löparskor, osund träningskultur inom svensk konditionsidrott och generella träningsprogram. Visst, han talar i egen sak eftersom han ju är platschef på Aktivitus Stockholm, men eftersom jag själv har testat pulsträning ett tag nu vill jag påstå att för mig och min löpträning har det varit ett jättelyft. Och det märker jag också att många andra motionärer i min omgivning tycker.

Lyssna direkt i spelaren nedan eller i poddapparna. Mycket nöje!

Foto bilden ovan: Petra Månström

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *