M

Mattias Reck lär dig allt om konditionsträning!

av | feb 26, 2021 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Gör du allting rätt i din träning – men får ändå inte de resultat du vill? Går du kanske runt och känner dig konstant trött och sliten? Känner du dig kanske lite vilse och behöver en push i rätt riktning? Då ska du spana in Maratonpoddens specialserie om konditionsträning med träningsexperten Mattias Reck!

Vi skapade den här serien för att alla motionärer därute ska lära sig mer om träning och hur kroppen fungerar, allt för att de själva ska kunna ta mer kontroll över sin träning. Det är verkligen superkul att serien, som nu har hunnit till avsnitt tre av fyra, blivit så populär! Passa på att lyssna du också om du inte redan har gjort det, tredje avsnittet släpptes i morse. Samtliga tre hittills utkomna avsnitt hittar du nedan.

Vi önskar dig härlig lyssning och trevlig helg!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen