M

Anna-Lee från Elitstyrkans hemligheter gästar!

av | mar 19, 2021 | Personlig utveckling, Podd | 0 Kommentarer

Vecka efter vecka har jag suttit klistrad framför tv-programmet Elitstyrkans hemligheter på TV4. Jag har chockats och imponerats av allt det som de tappra rekryterna får utstå, från psykningar till helt brutala fysiska prövningar. En av dem som imponerade mest på mig är Anna-Lee Markstedt, småbarnsmamman som inte bara är gjord av stål – dessutom började hon tävla i OCR (hinderbanelöpning) för bara några år sedan och har på rekordtid nått eliten. Hur coolt..?

Och grymt coolt var det också att träffa henne irl! Hon gästar nämligen senaste avsnittet av Malin Ewerlöfs och min löparpodd Ewerlöf & Månström! Det blev ett extremt inspirerande och energifyllt samtal, helt enkelt den osminkade och ofiltrerade sanningen om Elitstyrkans hemligheter – bakom kulisserna! Lyssna direkt i spelaren (som du kanske ser har podden bytt plattform till Acast) nedan eller i poddapparna. Hoppas du gillar avsnittet och berätta gärna vad du tyckte sen!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen