M

Man kan ju inte bara hasa runt i löpartights

av | okt 28, 2016 | Resor, Samarbeten | 7 Kommentarer

Som rookie på det här med kryssningar får jag lära mig mycket nytt under den här veckan. Som till exempel det här med föreslagen dresscode till middagen.
sponsorbalk
Varje kväll får man en liten tidning (Daily Program) med nyheter om nästföljande dag, inklusive väderprognosen, dagens aktiviteter – och föreslagen dresscode till middagen. Tycker att det är en kul grej att faktiskt klä upp sig lite och inte bara hasa runt i tights och linne som jag annars mest gör. Jag bor ju nästan i mina tights, älskar tights! 😉
Men igår stod det ”formell” som dresscode och även om det absolut inte är något tvång att klä upp sig så tänkte jag att vad sjutton, nu drar jag på mig leopardstassen! Den brukar jag ha med mig på de flesta resor jag gör till värmen, men det har inte alltid varit läge för att ha på sig den.
161027_15_blogg
161028_2_blogg
Men igår kändes det rätt, särskilt som det finns en hel del spännande miljöer att fotografera sig iförd denna klänning, som jag lyckades kämpa till mig 2007 då designern Roberto Cavalli hade ett samarbete med H&M. Glittertrappan som slingrar sig ner till pianobaren är en sådan typisk miljö, som känns väldigt glammig och italiensk (MSC är ett italienskt rederi).
Det roliga var att majoriteten av passagerarna hade tagit dresscoden på allvar. Det var gott om eleganta klänningar, glitter, volanger och glamour. Härligt att få känna sig som filmstjärna för en dag och bli fotograferad på glittertrappan, nu ångrar jag nästan att jag inte har gått all in på veckans tidigare dresscodes. Som 70-tal, till exempel.
Idag föreslås ”Smart casual”. Hmm, vad betyder det, någon som vet? Inte löpartightsen väl..?
(Foto bilderna ovan: Jonas Hansen)

Taggar

7 Kommentarer

 1. Malin

  Vilken UNDERBAR klänning, och vilken härlig resa ni verkar ha.

  Svara
  • Petra Månström

   Ja, det är helt fantastiskt här! Och tack snälla!

   Svara
 2. Ann-Sofie

  Wow så tjusig du är ?????

  Svara
 3. Lillian

  Tror definitivt att det är löpartights! Dra leopardbrallorna för sjutton, blir succé garanterat. 🙂

  Svara
 4. Lisa / livet från den ljusa sidan - en reseblogg

  Det är ju bara SÅ roligt ändå med de där formella kvällarna – och att alla går in för det så! Inte konstigt att folk har rätt gigantiska väskor med sig på kryssning trots det lite begränsade utrymmet – hej hårrullar, plattängar och ett gäng olika pumps! 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen