MAN KAN JU INTE BARA HASA RUNT I LÖPARTIGHTS

Petra MånströmLivsnjuteri, Livsstil, Resor, Samarbeten7 Kommentarer

Som rookie på det här med kryssningar får jag lära mig mycket nytt under den här veckan. Som till exempel det här med föreslagen dresscode till middagen.

sponsorbalk

Varje kväll får man en liten tidning (Daily Program) med nyheter om nästföljande dag, inklusive väderprognosen, dagens aktiviteter – och föreslagen dresscode till middagen. Tycker att det är en kul grej att faktiskt klä upp sig lite och inte bara hasa runt i tights och linne som jag annars mest gör. Jag bor ju nästan i mina tights, älskar tights! 😉

Men igår stod det ”formell” som dresscode och även om det absolut inte är något tvång att klä upp sig så tänkte jag att vad sjutton, nu drar jag på mig leopardstassen! Den brukar jag ha med mig på de flesta resor jag gör till värmen, men det har inte alltid varit läge för att ha på sig den.

161027_15_blogg

161028_2_blogg

Men igår kändes det rätt, särskilt som det finns en hel del spännande miljöer att fotografera sig iförd denna klänning, som jag lyckades kämpa till mig 2007 då designern Roberto Cavalli hade ett samarbete med H&M. Glittertrappan som slingrar sig ner till pianobaren är en sådan typisk miljö, som känns väldigt glammig och italiensk (MSC är ett italienskt rederi).

Det roliga var att majoriteten av passagerarna hade tagit dresscoden på allvar. Det var gott om eleganta klänningar, glitter, volanger och glamour. Härligt att få känna sig som filmstjärna för en dag och bli fotograferad på glittertrappan, nu ångrar jag nästan att jag inte har gått all in på veckans tidigare dresscodes. Som 70-tal, till exempel.

Idag föreslås ”Smart casual”. Hmm, vad betyder det, någon som vet? Inte löpartightsen väl..?

(Foto bilderna ovan: Jonas Hansen)

0

7 Kommentarer är aktiverade “MAN KAN JU INTE BARA HASA RUNT I LÖPARTIGHTS”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *