JAG BLIR COACHAD AV MIN MENTALA TRÄNARE!

Petra MånströmLöpning, Motionslopp, Personlig utveckling, Psykologi, Träningsfilosofi, YouTubeKommentera

Alltså, jag säger bara en sak: vill du bli TOKPEPPAD?? Då ska du kolla in mitt möte med min fantastiska mentala tränare, föreläsaren, PT:n och naprapaten Gunnar Söderström!

Gunnar, som blev framröstad till Årets Talare 2019, har också gästat Maratonpodden tidigare i år och det avsnittet blev väldigt vällyssnat. Och nu coachar han alltså mig i min nya videoserie om min resa mot att försöka kvala in till New York City Marathon.

I det här klippet nedan lämnar jag ut mig själv VÄLDIGT MYCKET (läskigt!!) och outar flera hjärnspöken runt min löpning och min satsning. Gunnars tips i detta klipp kan du sedan använda rakt av i din egen träning. Tänk dig snabbare och starkare, helt enkelt!

Fler filmer i min serie hittar du på min Youtubekanal! Blir såklart jätteglad om du vill prenumerera.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *