M

Jag blir coachad av min mentala tränare!

av | jun 24, 2020 | Blogginlägg, Personlig utveckling, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Alltså, jag säger bara en sak: vill du bli TOKPEPPAD?? Då ska du kolla in mitt möte med min fantastiska mentala tränare, föreläsaren, PT:n och naprapaten Gunnar Söderström!

Gunnar, som blev framröstad till Årets Talare 2019, har också gästat Maratonpodden tidigare i år och det avsnittet blev väldigt vällyssnat. Och nu coachar han alltså mig i min nya videoserie om min resa mot att försöka kvala in till New York City Marathon.

I det här klippet nedan lämnar jag ut mig själv VÄLDIGT MYCKET (läskigt!!) och outar flera hjärnspöken runt min löpning och min satsning. Gunnars tips i detta klipp kan du sedan använda rakt av i din egen träning. Tänk dig snabbare och starkare, helt enkelt!

Fler filmer i min serie hittar du på min Youtubekanal! Blir såklart jätteglad om du vill prenumerera.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen