M

Smarta efter träningen-mål med Lindahls Kvarg

av | jun 17, 2020 | Blogginlägg, Samarbeten | 0 Kommentarer

Efter träningen, som mellanmål, till frukost, svalkande ”treat” när det är varmt ute… Kvarg har verkligen alla rätt när det gäller smart mat: god, lätt att äta – och rik på protein och andra bra näringsämnen.

Inlägget presenteras i samarbete med Lindahls

Ett exempel direkt ur min vardag, från tidigare i morse: jag har varit ute och morgonjoggat och kommer hem vrålhungrig. In i duschen och sedan äter jag en stor frukost som består av kaffe, mackor, ingefärsshot, frukt – och ett rejält lass Lindahls kvarg. Sonen som är hemma sjuk kollar nyfiket in min skål med blåbärssmakande kvarg och vill också ha. Han testar och kvargen får tummen upp. Sedan äter han nästan halva 500-gramsförpackningen själv. Och hans mamma är lycklig eftersom det nu har tillkommit en storfavorit i hans ganska begränsade ”mat jag gillar till frukost”-lista. På sikt kanske till och med pannkakornas förstaplats kan hotas 😉

Det jag gillar så mycket med Lindahls kvargprodukter är att förutom att de helt enkelt är suverän träningsmat i smart förpackning (finns ju portionsförpackningar för mellis på språng, större förpackningar att ha hemma i kylen, drickkvarg med mera) så kan hela familjen äta dem. Det känns bra. Och så måste jag verkligen hylla konsistensen och smaken: krämigt, lyxigt och väldigt gott. Så viktigt när det kommer till sånt man ofta äter, att det just är mat med alla rätt. Jag är mycket stolt över att för andra året vara Lindahls ambassadör och kan verkligen rekommendera er som inte har testat deras produkter ännu att göra det. De finns som sagt i olika varianter: utan tillsatt socker samt med socker för den som önskar, i naturell form för den som kanske vill smaksätta själv samt även laktosfritt.

Fler här som är sålda på kvarg? Vad gillar ni helst att äta efter träningen?

Foto bilderna ovan: Petra Månström & Jonas Hansen

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen