HÄNG MED PÅ TRÄNINGSHELG I ÅRE!

Petra MånströmLivsstil, Löpning, ResorKommentera

Startade tidigt på morgonen med att gå till frukosten och trycka lite croissanter, Nutella och lite kaffe. Sedan iväg i taxi tillsammans med hela familjen förbi sockerrörsplantager och med en chaufför som såg ut som Morgan Freemans bror. Startområdet mitt ute i ingenstans, en gräsplätt vid havet. Kissade i en buske, grejade med hörlurar och musik och ställde mig i min startfålla. Vi sprang genom tropiska ösregn, stekande sol och stormvindar. Genom byar och förbi sockerrörrsplantager. Avslutning med brutal uppförsbacke.Blev trea i veteranklassen damer! Inte illa för tjejen som hatade gympa.

JAAA! Nu är det äntligen officiellt: i höst blir jag en av instruktörerna under en träningshelg i Åre tillsammans med Röhnisch.

Det blir massa härlig träning, god mat, goodiebags och annat mys. Själv kommer jag att föreläsa om min syn på löpning samt instruera ett pass som jag kallar ”Löpning Surprise”.

När och var:

20-22 oktober i Åre

Detta ingår:

Logi med helpension på Holiday Club

Träningskläder från Röhnisch

Träning och föreläsningar med Röhnisch vänner

Entré till gym, swim world & Seasons Sauna

Välfylld goodiebag

Exklusiva erbjudanden från Röhnisch

 

Mer information och bokning: holidayclub.se. Hoppas vi ses!

 

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte