M

Gästade Nyhetsmorgon i morse och pratade löpning!

av | apr 18, 2021 | Blogginlägg, Event & Media, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Jag bara ÄLSKAR att Nyhetsmorgon ger så mycket utrymme åt löpning! I morse var jag med och delade ett gäng smarta tips om bl a skosnörning, armpendling, baklängeslöpning och mental träning. Vill tacka proffsiga programledaren Jenny Alversjö som är så grym på att skapa en avslappnad stämning så att gästen känner sig trygg. För JA – jag är ALLTID väldigt nervös när jag ska göra saker som det här. Fingrarna darrar och det är fjärilar i magen, hehe.

Hoppas att ni gillade inslaget och att många därute kanske fick lite extra pepp och inspiration att ge sig ut i spåret! Missade du det i morse så kan du spana in det här nedan!

Nyhetsmorgon

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen