EN MORGON MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA

petramanstromEwerlöf & Månström, Löpning, Träning1 kommentar

morgonplatning

Jag gillar att samla på ”bra-dagar”. Dagar som ger extra mycket energi och som jag samlar på hög att ta fram de dagar då motivationen och inspirationen av en eller annan anledning inte är lika hög.

Klockan ringde redan vid femtiden i morse. Vid sju hade jag stämt träff med Malin Ewerlöf och fotograf Emma Shevtzoff vid fontänen ovanför Sergels Torg, så det blev till att sminka och piffa bort trötthetsringarna under ögonen. Som belöning fick vi fantastiskt fint morgonljus att fotografera i, så precis den där urbana och coola känslan som jag var ute efter kom fram i bilderna. Bilderna är bland annat till för omslag till Malins och min kommande podd (premiär inom kort!) och till andra event som vi har bokat in framöver.

malin_petra1

Sedan var det dags att dra sig mot Åhléns City, där Björn Borg skulle lansera sin damsportkollektion på avdelningen Sport & Balans under en frukost där Malin och jag skulle prata löpning. Det deltagarna inte visste var att de i själva verket skulle få en exklusiv förhandslyssning av första avsnittet av vår podd – live! Vi snackade om allt möjligt som har med löpning och göra och dessutom bjöd vi på lite bra teknikövningar. Löpteknik är ju viktigt och inte alls så krångligt och avancerat som man kanske tror. Det är definitivt inte bara något för proffsen.

Det blev en riktigt lyckad frukost med engagerade deltagare och jag åkte hem med en stor blomsterbukett i famnen och ett stort leende på läpparna! Tack till alla som kom och grattis till Björn Borg och den fina, nya kollektionen (Malin och jag bär plagg från den på bilden högst upp).

0

En Kommentar på “EN MORGON MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *