M

”Du har alltid nytta av ett lugnt distanspass”

av | jun 28, 2020 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

”Ett avsnitt som man kan lyssna på om och om igen och hela tiden snappa upp något nytt.”

”Det bästa avsnittet hittills i Maratonpodden.”

”Mattias är fantastisk. Kommer snart att lyssna på avsnittet igen.”

Är så glad att Mattias Reck ville ta sig tiden att gästa Maratonpodden, för jag måste verkligen hålla med dem som hört av sig med fin respons på avsnittet. Till och med jag som är rätt självkritisk tycker att det blev riktigt bra. Snacket flöt på naturligt och det blev ett väldigt inspirerande och fullmatat samtal där vi berör alla de sporter som Mattias coachar i: cykling, löpning, triathlon och längdskidåkning. Bland annat levererar han det tänkvärda citatet att man alltid har nytta av ett lugnt distanspass. Värt att nämna är också att han coachar stjärnor som längdåkarna Lina Korsgren och Calle Halfvarsson.

Så, är du sugen på massvis med ny inspiration och kunskap i en rad olika uthållighetssporter (med fokus på löpning) – lyssna i spelaren nedan. Eller i poddapparna. Enjoy!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen