M

Det här händer med din löpning när du är nykär…

av | sep 28, 2016 | Blogginlägg | 5 Kommentarer

ewerlof_manstrom_cover3000x3000_edited-1
TJOHOOO!!! Efter nästan ett år av förberedelser är så äntligen premiäravsnittet av Malin Ewerlöfs och min nya podd ”Ewerlöf & Månström” live! Det känns oerhört roligt och nu är vi förstås nyfikna på vad just DU tycker om programmet.
Det här bjuder vi på: tjejen som brukade avsky löpning och en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, Malin Ewerlöf, möttes av en slump på en friidrottsbana i förorten. Det berömde klicket hördes och nu sitter de här och leder en podd om löpning. Malin berättar om varför hon springer som bäst när hon är nykär och hur hon gör för att hålla nyförälskelsen vid liv, ett år efter att hon träffat sin nya kärlek. Petra berättar om sin resa från antilöpare till maraton och så ringer vi upp en kultförklarad löpare och pratar om hur man stressar ner och får balans i löpningen och livet. Och mycket, mycket mer förstås! Avsnittet presenteras i samarbete med Risenta och Vitamin Well Plus.
Här kan du lyssna:

Är väldigt nyfiken på vad ni tycker om detta första avsnitt, så kom gärna med feedback!

Taggar

5 Kommentarer

 1. Poddkollen

  Känns som en riktigt bra podd – ni har redan fått en trogen lyssnare (tycker annars det bukar ta några avsnitt innan man fastar).
  Kika gärna in på poddkollen.se eller följ poddkollen på insta. Varje dag kommenterar och tipsar jag om olika poddar – och idag blev det er podd 🙂

  Svara
 2. Tina

  Kärlek till er!
  Kommer inte att missa ett enda avsnitt

  Svara
 3. Jossan

  Hej fina du!
  Tack för en rackarns trevlig podd! Kommer att fortsätta lyssna och jag längtar redan till nästa avsnitt!
  Återkoppling är alltid bra att få för att utvecklas och göra saker ännu bättre. Tycker i alla fall jag.
  Det jag tycker ni ska göra nån gång är att låta någon annan liksom leda samtalet så DU får ta större plats. Är så nyfiken på mer om dig Petra. Bjud gärna in nån amatör/vardagsmotionär i programmet och gör nått utifrån det. Typ vi som inte är på samma nivå så er men ändå kämpar på och älskar träning av olika anledningar. Sen kommer jag inte på nått mer! Ni är fantastiska!
  Ha en skön lördag! Kram Jossan

  Svara
  • Petra Månström

   Tack fina du för feedback!! Du kanske vill komma till studion och snacka med oss? 😉

   Svara
 4. Mattias Wigh

  Bra podd!
  Har du testat att sova med stretchstrumpa? Gör susen vid hälsporre!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen