DÄRFÖR SPRINGER MALIN EWERLÖF BARA TVÅ LOPP PER ÅR

Petra MånströmEwerlöf & Månström, Motionslopp, Podd, SamarbetenKommentera

”Vilka lopp är du anmäld till? Vad har du för tidsmål?” Två väldigt vanliga frågor som skapar en stress och prestationsångest hos många, bland annat hos Malins och mina löpcoachkunder.

I det tredje klippet som Malin Ewerlöf och jag har gjort i samarbete med Lidingöloppet i allmänhet och Rosa Bandet-loppet i synnerhet pratar vi om just prestationshetsen kring lopp. Malin avslöjar varför hon ”bara” springer två lopp per år (det är lite för att vara henne) och jag berättar om hur jag peppar mig själv under lopp som går motigt. Plus mycket annat. Helt enkelt Ewerlöf & Månström i videoform, missa inte!

Här anmäler du dig till Rosa Bandet-loppet.

Kom och kolla in vår livepodd som vi kör på Quality Friends Hotel i Solna den 29 september!

Vi ses väl..?

Foto bilden ovan: Emma Shevtzoff

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *