M

Bästa träningen för dig med tidsbrist

av | feb 22, 2018 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 3 Kommentarer

Äntligen! Nu är Malin Ewerlöf och jag tillbaka med säsongens första avsnitt av Ewerlöf & Månström, vår inspirationspodd om löpning. Den här gången är temat effektiv träning för långlöpare med tidsbrist.
Kan man lyckas på maran med bara tre träningspass per vecka? Hur många långpass behöver man springa inför en mara? Funkar det att springa alla sina snabba pass på löpband istället för utomhus? Och finns det genvägar i löpning?
Jo, det finns faktiskt en typ av träning som kan kallas genväg till riktigt bra löparform, den pratar vi om i det här avsnittet. Du får massvis med konkreta tips på träningspass, Malin coachar mig inför Prag Halvmaraton och berättar om hur hon skyddat sig från förkylningar under elitkarriären – samt mycket mer förstås.
Avsnittet hittar du på Spotify i mobilen, i poddapparna eller i spelaren nedan. Självklart vill vi också veta vad du tycker om podden och önskemål om framtida teman, kommentera gärna! 

Foto bilden ovan: Emma Shevztoff

Taggar

3 Kommentarer

 1. Therese

  Jag kollade idag efter nya avsnitt, detta hittade jag inte… Måste kika igen. Verkligen intressant för en
  ensamstående trebarnsmamma med många andra bollar i luften…

  Svara
  • Therese

   Tillägger att jag hittade podden, lyssnade på dagens långpass. Mycket intressant.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen