M

Jag gästar Nyhetsmorgon och ger löpartips!

av | mar 22, 2021 | Blogginlägg, Event & Media, Träning & hälsa | 1 kommentar

Igår hade jag den stora äran att återigen få gästa Nyhetsmorgon på TV4, verkligen superkul!! Temat den här gången var att komma igång med löpningen i vår och saker som är bra att tänka på. Trenden är tydlig: den fysiska aktiviteten bland svenskarna har minskat under pandemin, särskilt bland kvinnor. Därför känns det extra viktigt att få vara med och inspirera människor till att testa den bästa och enklaste träningsformen jag vet: löpning! Det blir en rolig utmaning att jobba med alla tips och övningar så att de blir enkla och begripliga, även för den som är total nybörjare på löpning.

Totalt blev det två olika inslag, där jag först pratade om varför det är så bra att träna fotstyrka. Jag besvarade också ett gäng frågor som kommit in – verkligen många intressanta och tänkvärda frågor! Det andra inslaget hade fokus på aktivering av sätesmusklerna och varför det är så viktigt för löpningen. Också här besvarade jag lite tittarfrågor.

ÄLSKAR verkligen detta program, så det är superkul att få prata löpning där. Är det så att du inslagen igår kan du se dem här nedan! Hoppas att många blev inspirerade och kanske kom iväg på en runda 😉

Taggar

1 kommentar

  1. Josefine Bonde

    Så roligt
    Du är en av mina förebilder. Dels för att du är så naturlig och öppen. Du pratar om alla delar av livet inte bara de ”instagramsnygga” och dels för att du är otroligt duktig och jag tar gärna emot träningstips från dig! Ha en fortsatt fin vecka!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen