M

Allt om the Big Chase med ASICS i LA!

av | feb 8, 2017 | Event & Media, Resor, Samarbeten | 7 Kommentarer

Nyligen var jag ju en långhelg i Los Angeles för att som en av 60 specialinbjudna influencers från hela världen vara med om ett riktigt spektakulärt lanseringsevent tillsammans med Asics


Jag kom i kontakt med Asics redan under mitt första år som bloggare. Då, 2010, uppfattade jag inte att det var ett särskilt ”poppigt” sportmärke. Men jag kan lova er att mycket har hänt sedan dess. Den stora grejen med löpareventet jag besökte i Los Angeles var just att lansera två nya, ”urbant inspirerade” skomodeller: FuzeX Rush (se bild nedan) och Gel-Quantum 360 Knit (se bild ovan). Dessa skomodeller har gemensamt att de är designade för att funka även utanför löparspåret, till exempel på stan eller på gymmet.
Helgens stora grej var lördagskvällens happening, The Big Chase, som du ser en sammanfattning av i videoklippet nedan. Det var då vi, 60 influencers, förvandlades till old school-detektiver i en film noir utan dess like. Har faktiskt svårt att beskriva det hela med ord, det måste helt enkelt upplevas. Men det vi gjorde var alltså att vi sprang mellan olika hållpunkter där vi fick olika ”uppgifter”. Jag fick till exempel i uppgift att leverera ett spelkort till en säkerhetsvakt som skulle dyka upp senare.

Finalen var ett storslaget nummer som ägde rum i en gammal teater. Minns hur vi bara stod där och gapade, fattade knappt vad som hände. Riktigt häftigt var det! Det var också väldigt roligt att träffa vår huvudledare under eventet, Charlie Dark. Han är en brittisk poet, författare och DJ som också är grundaren av den lite speciella löparcommunityn Run Dem Crew. Allt om den får du veta i årets första avsnitt av Maratonpodden, som släpps senare i veckan – kan utlova massor av ny inspiration och ett nytt synsätt på löpning!
Asics
Du vet hur det är när man har roligt, allt går otroligt fort. Men det jag tar med mig från den här resan är mötena med alla coola människor, känslan av att vara del av en global influencercommunity – samt insikten om att Asics definitivt är ett märke att räkna med när det gäller urbant sportmode.
Riktigt bra jobbat, måste jag säga! Ska bli spännande att se vad som dyker upp från Asics härnäst. Och kolla gärna på klippet ovan mer än en gång 😉
(Foto skobilden ovan: Emma Shevtzoff)

Taggar

7 Kommentarer

 1. Annika

  Jag har en fråga som gäller själva bloggens utförande. Jag kan inte längre se all text. Den försvinner nånstans åt höger och gömmer sig under bilderna. Vad kan jag göra för att fixa det tro? Är totalt inkompetent när det kommer till datorer.

  Svara
  • Petra Månström

   Hej! Var någonstans ser bloggen ut så? I mobilen? Android el iPhone? Och vilken webbläsare använder du? Tusen tack för feedback!

   Svara
 2. Annika

  Haha, inte ens det uppgav jag, så kass jag är 😮 Det är när jag läser från datorn på jobbet. Från mobilen funkar det utmärkt.

  Svara
   • Annika

    ..nu kom min så himla viktiga kollega och öppnade bloggen i Chrome (heter det så??) och då funkade det. Gissar att jag då brukar läsa i Explorer, vilket jag föredrar, men det funkar alltså inte.

    Svara
    • Petra Månström

     Super! Ja, Chrome är bäst att köra med 🙂

     Svara
 3. Lillian

  Vad roligt det låter!
  När vi ändå talar om podden: hade varit så roligt om du kunde bjuda in Kristina Paltén så hon fick berätta om sin löpning genom Iran. Det är min önskeintervju! 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen