TVÅ HETA PODDTIPS TILL DIN LÖPRUNDA!

Petra MånströmEwerlöf & Månström, Löpning, Maratonpodden, Podd, TräningstipsKommentera

Ewerlöf & Månström

Sugen på två härliga poddavsnitt? Då kan jag berätta den roliga nyheten att det nu finns rykande färska avsnitt av Maratonpodden och Ewerlöf & Månström att lyssna på.

Jörgen Brink råkade ut för det som ingen idrottare vill råka ut för: han tog helt slut bara någon kilometer före mål och därmed blev det kassaskåpssäkra VM-guldet i längdstafetten ett surt silver. Han var otröstlig, fick hatbrev och hånades öppet av Petter Northug. Att ”göra en Brink” blev synonymt med en saftig väggning. Men Jörgen Brink kom igen, mot alla odds. 2010-2012 vinner han Vasaloppet tre år i rad, ett år trots en bruten skidstav (!) Han är tveklöst en av våra främsta skidåkare genom tiderna och det är en stor ära att för mig att han ville gästa senaste avsnittet av Maratonpodden ??? Har du någonsin tappat motivationen i din träning, då är det här ett avsnitt för dig ??Lyssna i spelaren nedan eller i poddapparna.

I senaste Ewerlöf & Månström frossar vi loss i kompressionsplagg, hur bra är de egentligen? Och vilken forskning finns i ämnet? Vi besvarar också en lyssnarfråga från Sofie som har drabbats av en stressfraktur och tvingas till två månaders vila från löpningen. Vad gör man om man drabbas av skoskav under ett lopp och hur kan man förhindra detta? Plus en massa annat såklart. Lyssna direkt i spelaren nedan eller i poddapparna.

Vad tycker du förresten om Ewerlöf & Månströms nya omslagsbild förresten? 🙂 Önskar härlig lyssning och berätta gärna vad du tyckte om avsnitten sedan!

Foto bilderna ovan: Erik Flyg och Peter Knutson

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte