M

Träningsprogram inför Stockholm Marathon 2023!

av | okt 23, 2022 | Blogginlägg, Senaste nytt, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Springa Stockholm Marathon med ett leende läpparna? Yes, det går. Låt mig hjälpa dig! Jag kan stolt berätta att anmälan till min bootcamp inför Stockholm Marathon 2023 är öppen!

Vi firar jul och nyår och allt det där först och efter det, den 2 januari 2023, drar min allra första träningsprogram inför Stockholm Marathon den 3 juni samma år igång.  Och DU är varmt välkommen att hänga på!

För att delta behöver du idag kunna springa 15-20 kilometer i valfritt tempo, men utöver det finns inga andra krav på nivå. I mitt upplägg jobbar jag nämligen inte med förbestämda tidsmål, eftersom det är en metod där risken för överträning och/eller skador är väldigt hög. Istället kommer du under programmets gång att få springa särskilt skräddarsydda pass som kommer att ge dig en tydlig indikation på din nivå och vilken sluttid som är realistisk för dig att sikta på under loppet. I programmet anges löppassen i tid och upplevd ansträngning, inte i kilometer och snittfarter – något som gör upplägget inkluderande och något som alla löpare oavsett nivå kan träna efter.

I programmet ingår också utvalda löpstyrkepass och rörlighetsspass samt tips om löpteknik, möjlighet att ställa frågor och bolla saker med mig i chatten och en härlig chattgrupp där vi peppar varandra. Allt för att du ska ha bästa möjliga resa fram till startlinjen den 3 juni och hela vägen in i mål!

Mer information och bokning hittar du här. Så varför inte säkra din plats redan nu och kanske också ge bort en eller flera till en vän eller kollega? Frågor/funderingar? Tveka inte att kommentera så svarar jag asap. Hoppas jag får äran att guida dig till DITT livs bästa maraton!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen