M

Tävla och vinn löpardojor för dina vinterpass!

av | nov 23, 2015 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

 

ICEBUGTAVLING

Övre raden Icebug DTS2 BUGrip GTX, en väldämpad sko lämpad för lugnare pass. Medre raden Icebug Anima3 BUgrip, en fartfylld sko för drivna löpare.


Nu är det tävlingsdags igen! Och den här gången är det en tävling som ligger riktigt bra i tiden, nu har du nämligen chansen att vinna ett par riktigt grymma löparskor från Icebug anpassade för just löpning på is och snö.
Och inte nog med det, utöver skorna får du också chansen att hårdtesta dem i milloppet Winter Run i antingen Göteborg eller Stockholm i januari 2016 (ett millopp där du springer två varv på en 5-kilometersbana i skenet av facklor på Liseberg eller Skansen). Du får två startplatser, en till dig och en till en kompis. Superbra priser, eller hur?
I vinstpotten finns följande finfina priser:
– Ett par DTS2 BUGrip GTX + 2 startplatser i Winter Run (för övrigt skon jag sprang över 40 km med i snöstorm midsommardagen 2014 i Storulvån!)
– Ett par Anima3 BUgrip + 2 startplatser i Winter Run 
Mer om skorna:
DTS2 BUGrip GTX är en robust vinterlöpsko för de alla jäkligaste förhållandena. DTS är en väldämpad sko med hög komfort vilket gör att den mer riktar sig mot motionärer och/eller långpass snarare än hög fart och drivet löpsteg. Vattentät GORE-TEX®-membran håller fötterna torra i såväl snö som slask. Sulan är väldämpad och har ett relativt högt drop för att passa motionslöparens långa träningspass på relativt plana underlag. Lästen är bred just eftersom fötterna ofta sväller en del vid långdistanslöpning. Yttersulans BUGrip-teknologi, med dess 19 dynamiska ståldubbar, ger fenomenalt grepp på snö, is, grus och hala rötter. Herr- och dammodell finns. Rek butikspris: 2 000 kr.
Anima3 BUgrip är en Icebugklassiker som fått ett ansiktslyft inför den här säsongeg. Det är en rolig och fartfylld sko för drivna löpare. 19 dynamiska dubbar med toppar av karbidstål ger slitstarkt allroundgrepp och gör det möjligt för dig att behålla ditt naturliga, avslappnade löpsteg även när det är halt. Fantastisk löpkänsla på allt från ren is till asfalt. Herr- och dammodell finns. Rek pris: 1 700 kr.

För att vara med och tävla vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:

I den här tävlingen kan du bland annat vinna ett par DTS2 BUGrip GTX. Vad står förkortningen DTS för?
Ditt tävlingsbidrag mejlar du tillsammans med ditt namn och din adress till info@petramanstrom.se. Skriv ”Icebug” i mejlets ämnesrad. Ange också vilken sko du vill vinna vid eventuell vinst, om du önskar herr- eller dammodell, din skostorlek samt i vilken stad till önskar delta i Winter Run. Tävlingen pågår till och med tisdagen den 1 december klockan 23.59. Lycka till!

Taggar

3 Kommentarer

 1. Träningsblogga-Ida

  Precis vad jag behöver! Både skorna OCH loppet 😉 Tävlar direkt!

  Svara
  • Petra Månström

   Härligt!

   Svara
 2. Petra Månström

  🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen