M

Smart förvaring för löparskor på liten yta

av | jun 27, 2019 | Samarbeten | 1 kommentar

Bor du trångt och har gott om löparskor? Pedanten i mig led länge av röran i klädkammaren, men nu har jag kommit på lösningen på mina förvaringsproblem. Psst…längst ner i det här inlägget delar jag en fin rabattkod!

Det här med att bo två vuxna och ett litet barn i en minitvåa har ju helt klart sina utmaningar. Ett stort problem har länge varit alla mina löparskor. Det blir ju en hel del skor till slut om man jobbar som jag gör. Och är man inte löparinfluencer och har femtioelva par skor själv så kanske man bor med andra människor som också tränar och alltså också har en hel del träningsskor.
Länge ”löste” jag problemet genom att trycka in alla skor i klädkammaren, med resultatet att jag i stort sett alltid bara använde det skoparet som stod i hallen. För tilläggas bör att jag är tidsoptimist och när jag ska iväg på mina pass så är jag oftast så stressad att jag inte har tid att rota runt i klädkammaren, utan tar det paret skor som står närmast.
Men så en dag så surfade jag runt på nätet och hamnade på Gemmas, en webbshop som säger sig ha ”sakerna du inte visste att du saknade”. Och nej, jag visste inte att jag saknade de där supersmarta förvaringslådorna för skor som du ser på bilderna här – men när jag fick upp dem på hyllan i hallen (som sambon och hans kompis snickrat ihop tidigare) så undrade jag hur sjutton jag klarat mig utan dem i alla år. Och plötsligt blev det massvis med plats över i klädkammaren, hehe 😉


Smart skoförvaring
Till dig som blev nyfiken på den här smarta skoförvaringen så har jag nu ett fint erbjudande från Gemmas. Med koden petra20 får du 20% rabatt på skolådorna samt alla andra produkter i kategorin Fritid & Hälsa (gäller ej redan nedsatta varor) och shoppar gör du här. Rabattkoden anges i kassan. OBS! Koden gäller till och med söndagen den 30 juni 2019.
OBS! Gemmas har också större skolådor för förvaring av flera par eller stövlar. Du hittar även dem genom att följa länken ovan!
Foto bilderna ovan: Petra Månström

Taggar

1 kommentar

  1. Annika

    Maj gadd! Haha..jag har ett par skor för ute och ett par för innebruk.
    Bra lösning med smart förvaring dock. Varför tar skor sån plats egentligen, så stora är de ju ej?!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen