M

Så slutar du jämföra dig med andra – en gång för alla!

av | aug 13, 2021 | Blogginlägg, Personlig utveckling, Podd | 0 Kommentarer

Trillar du lätt dit och börjar jämföra dig med andra? Säger din inre röst dig att du egentligen är en bluff? Känner du dig inte som en löpare fast du har sprungit i många år?

I senaste avsnittet av Maratonpodden kommer vi in på mängder av saker som jag tror att väldigt många av er lyssnare kan känna igen sig i. Saker som stress, dåligt samvete, skuldkänslor, självkänsla, utmattning, träningens betydelse och personlig utveckling.

En lite för bra förmåga att ”bita ihop och hålla käft” gjorde att Björn Rudmans idrottsskada utvecklade sig till långvarig, kronisk smärta. Att inte klara av att prestera på den nivån man önskar, vare sig det är på jobbet, med familjen eller i träning är tufft och tyvärr en verklighet för över två miljoner svenskar.

Idag är Björn en flitigt anlitad samtalsterapeut och föreläsare, med en unik behandlingsmetod där han väver in fysisk träning i sina sessioner. Han har också medverkat i Nyhetsmorgon på TV4 vid ett flertal tillfällen. Ett mycket inspirerande samtal du INTE vill missa! Här är en av många lyssnarkommentarer om avsnittet:

Lyssna i poddapparna eller direkt i spelaren nedan. Tror inte du kommer att ångra dig! Hör gärna av dig och berätta vad du tyckte om avsnittet sen!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen